KALKULATOR REGISTRACIJE VOZILA

  Kalkulator registracije vozila je veoma koristan ukoliko želite odmah da izračunate cenu registracije bez poziva odredjene firme. Većina vozača i vlasnika motornih vozila se svake godine susreće sa istim ˝problemom˝ kada je potrebno saznati cenu registracije vozila i pripremiti se za takvu vrstu troška.  Ukoliko želite najbolju cenu zatražite ponudu i mi ćemo Vam poslati na mail ili SMS cenu registracije bez skrivenih troškova.

kalkulator registracije vozila

IZRAČUNAJTE SAMI CENU REGISTRACIJE

Kalkulator registracije vozila je namenjen vlasnicima putničkih i teretnih motornih vozila. Popunite podatke vozila i dobijate iznose pripadajućih taksi i osiguranja, sa prikazom izgleda popunjenih uplatnica. Kada popunite popunite tražena polja kalkulator će Vam izbaciti kompletnu cenu registracije za vaše vozilo sa spiskom svih uplatnica potrebnih za registraciju vozila. Cena registracije vozila koja izadje je bez provizije i tehničkog pregleda koji za putnička vozila i teretna do 3.5t iznosi 4800 dinara. Za proviziju dodajte od prilike 1% na ukupnu cenu registracije i to bi bila zvanična cena registracije vašeg vozila. Ukoliko vas interesuje cena vezana za prenos vlasništva KLIKNI OVDE

●  Prilikom kalkulacije cene za registraciju Vašeg vozila, kada je u pitanju prva registracija, odnosno vozilo se prvi put registruje na Vaše ime, bilo da je u pitanju novo vozilo ili ste novi vlasnik polovnog vozila u polju “premijski stepen” kliknite na “tek nabaljeno vozilo”.

●  U polje “Premijski stepen” ne smanjivati broj, već upisati premijski stepen koji stoji na važećoj polisi. Kalkulator će sam obračunati bonus, odnosno smanjiti premijski stepen za 1.

●  Ako novoproizvedeno vozilo (2019. ili 2020. godište) nije iz uvoza, tehnički pregled nije obavezan, što znači da se ukupna cena registracije umanjuje za iznos usluge tehničkog pregleda.

●  Ne snosimo odgovornost ukoliko niste tačno uneli sve relevantne podatke o vozilu i premijskom stepenu.

 

 UKOLIKO ZAKAŽETE REGISTRACIJU PREKO NAŠEG SAJTA OSTVARUJETE POPUST! POPUNI FORMU I OSTVARI POPUST!

ZATRAŽI PONUDU ZA CENU REGISTRACIJE I OSTVARI POPUST!

Popunite polja i ostvarite popust na ukupnu cenu registracije!   

Kad popunite tražene podatke, REZERVIŠETE POPUST ZA DAN KAD REGISTRUJETE AUTO koji nikada ne može propasti! Dobićete mail ili sms sa ukupnom cenom registracije sa popustom! Ukoliko Vam ponuda i cena odgovaraju možete zakazati registraciju i obezbedite termin! 

ukoliko je istekla stavite budući datum registracije

PRIJAVI SE NA MAIL LISTU! 

Ukoliko se prijavite na našu mail listu možete očekivati novosti iz sveta automobilizma i registracije vozila, kao i specijalne ponude popuste i slično!