KALKULATOR REGISTRACIJE VOZILA

  Kalkulator registracije vozila je veoma koristan ukoliko želite odmah da izračunate cenu registracije bez poziva odredjene firme. Većina vozača i vlasnika motornih vozila se svake godine susreće sa istim ˝problemom˝ kada je potrebno saznati cenu registracije vozila i pripremiti se za takvu vrstu troška.  Ukoliko želite najbolju cenu zatražite ponudu i mi ćemo Vam poslati na mail ili SMS cenu registracije 

IZRAČUNAJTE SAMI CENU REGISTRACIJE

Popunite tražena polja i kalkulator će Vam izbaciti kompletnu cenu registracije za vaše vozilo sa spiskom svih uplatnica potrebnih za registraciju vozila. Cena registracije vozila koja izadje je bez provizije i tehničkog pregleda koji za putnička vozila i teretna do 3.5t iznosi 3000 dinara. Za proviziju dodajte od prilike 1% na ukupnu cenu registracije i to bi bila zvanična cena registracije vašeg vozila. 

 

 UKOLIKO ZAKAŽETE REGISTRACIJU PREKO NAŠEG SAJTA OSTVARUJETE POPUST! POPUNI FORMU I SAZNAJ KOLIKI!

ZATRAŽI PONUDU ZA CENU REGISTRACIJE I UČESTVUJ U NAGRADNOJ IGRI!

Popunite polja i ostvarite popust na ukupnu cenu registracije!   Popust zavisi od cene polise osiguranja tako da je najbolje da pošaljete upitnik a mi ćemo Vam poslati zvaničnu ponudu. 

Kad popunite tražene podatke, REZERVIŠETE POPUST ZA DAN KAD REGISTRUJETE AUTO koji nikada ne može propasti! Dobićete mail ili sms sa ukupnom cenom registracije sa popustom! Ukoliko Vam ponuda i cena odgovaraju možete zakazati registraciju i obezbedite termin! 

ukoliko je istekla stavite budući datum registracije

PRIJAVI SE NA MAIL LISTU! 

Ukoliko se prijavite na našu mail listu možete očekivati novosti iz sveta automobilizma i registracije vozila, kao i specijalne ponude popuste i slično!