Kasko osiguranje

kasko osiguranje
cena registracije kragujevac

Kasko osiguranje vozila

Kasko osiguranje je dobrovoljno osiguranje motornih vozila i deli se na:

-Potpuno kasko osiguranje
-Dopunsko kasko osiguranje
-Delimično kasko osiguranje

Najveća noćna mora svakog vozača je da se ujutru probudi i ne zatekne automobil tamo gde ga je parkirao. Broj ukradenih vozila u našoj zemlji raste poslednje dve godine, a loši putevi, gužve, saobraćajna nekultura i bahati vozači, su dodatni rizici koji vrebaju vozače i naravno, njihove ljubimce na četiri točka.

Obavezno osiguranje štiti nas od posledica tuđih grešaka, ali šta ćemo sa krađom i svim onim malim i velikim štetama koje nastaju na parkingu ili tokom vožnje, a krivca nema, ili smo to ponekad i mi sami. Upravo u takvim situacijama, bićete srećni što imate kasko osiguranje.

Kasko osiguranje predstavlja osiguranje vozila kao i njihove dodatne opreme (ukoliko se to posebno ugovori) od osiguranih opasnosti – rizika. Osiguranjem mogu biti pokriveni rizici kao što su: saobraćajne nezgode, požar, oluje, manifestacije i demonstracije, krađa vozila itd. Pokrivena su razna oštećenja na motornim vozilima od prethodno navedenih rizika kao i potpuno uništenje vozila.

Vozila koja mogu biti predmet osiguranja

  1.  Putnička vozila
  2. Teretna vozila
  3. Vučna vozila
  4. Priključna vozila
  5. Autobusi
  6. Vozila inostrane registracije
  7. Radna vozila.

Za razliku od obaveznog osiguranja od autoodgovornosti kada dođe do saobraćajne nezgode u slučaju Vaše krivice tada Vaše osiguranje isplaćuje štetu oštećenom licu, dok kasko osiguranje pokriva troškove na Vašem vozilu.

Popusti na polisu osiguranja

Ukoliko ste savestan i odgovoran vozač i ne učestvujete u saobraćajnim nezgodama tj. nemate prijavljene materijalne štete na Vašem vozilu ostvarujete pravo na bonus. To znači da će Vaša premija biti sve niža i niža iz godine u godinu. Postoje i druge vrste popusta kaje se mogu ostvariti na osnovu: dugogodišnjeg osiguranja, broja osiguranih motornih vozila itd. Može se ostvariti popust i do 50%.

Kod kasko osiguranja postoji mogućnost ugovaranja teritorijalnog pokrića: Republika Srbija, Republika Srbija i Evropa, kao i Ceo svet.

Zatraži ponudu za kasko osiguranje

Klikinite na dugme ispod teksta popunite upitnik, a mi ćemo za vas pronaći najbolje ponude osiguravajućih kuća. Dostavićemo vam ih na uvid putem mejla, a na vama je samo da izaberete jednu. Postupak izdavanja polise opet prepuštate našem timu. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, u svakom momentu možete se konsultovati sa nama putem mejla ili telefonom. U izboru će vam pomoći profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u osiguranju.

Prilikom popunjavanja upitnika unesite ispravne podatke jer ćemo na osnovu njih moći da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu.

Zahtev za kasko ponudu direktno od osiguravajućih kuća

Scroll to Top