NAJPOVOLJNIJA REGISTRACIJA U KRAGUJEVCU

U saradnji sa tehničkim pregledima u Kragujevcu ali i celoj Srbiji ,nudimo mogućnost online zakazivanja registracije na Vama odgovarajućoj lokaciji! 

Prednosti ovakvog zakazivanja su popusti, benefiti i pokloni koje dobijate ukoliko preko našeg sajta-agencije zakažete registraciju vozila!

Auto Speed Registracija i Prenos Vozila

Auto speed postoji već sedam godina i uspešno se bavi registracijom i prenosom vlasništva  vozila, na veliko zadovoljstvo naših klijenata. U sklopu prenosa vlasništva, radimo uslužno plaćanje poreza i odjavu tablica u bilo kom gradu u Srbiji! Kod nas možete platiti i sve vrste računa (struja,voda,komunalije).

Usluge 

Nudimo širok spektar usluga iz oblasti registracije i prenosa vlasništva vozila evo najvažnije

Registracija i tehnički pregled vozila

Od samog početka pa do danas pretežna delatnost koju obavljamo je registracija vozila. Svi mi imamo obavezu da jednom godišnje registrujemo auto a nekad to može da oduzme dosta vremena! Preko našeg sajta-agencije možete izvršiti i zakazati registraciju vozilo bilo gde da živite u Srbiji!

Prenos vlasnistva vozila

Prenos Vlasništva i Odjava vozila

Ukoliko želite da izvršite prenos vlasništva zbog kupovine ili prodaje automobila mi smo tu da Vam pomognemo i pružimo neophodnu pomoć i savete kako najlakše da prevedete auto.

kasko osiguranje

Razne Vrste Osiguranja 

Autoodgovornost, Kasko osiguranje, Putno Osiguranje, Osiguranje Putnika, Osiguranje Stakala.

POZOVITE 

Budite slobodni da pozovete u svakom trenutku!

065/505-20-43


E-Mail: info@online-registracija-vozila.info

AUTO SPEED ORGANIZUJE

NAGRADNU IGRU

Go Pro Kamera sa svim dodacima

Smart Watch

Kožni novčanik

U saradnji sa velikim brojem tehničkih pregleda nudimo 

TEHNIČKI PREGLED NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA 

UŽI CENTAR 

MARKUS AUTO

Ima nalepnice

AUTOBUSKA

ETRIJUM 057

Ima nalepnice

ILIĆEVO

MARKUS AUTO

Ima nalepnice

BAGREMAR

MOMA AUTO

Ima nalepnice

BRESNICA

MM BEST

Ima nalepnice

AERODROM

ENER

Nema nalepnice

IZABERI LOKACIJU I ZAKAŽI TEHNIČKI PREGLED

U saradnji sa tehničkim pregledima u različitim delovima grada nudimo mogućnost online zakazivanja registracije! Samo popunite formu ispod i očekujte brz odgovor i potvrdu da ste uspešno zakazali tehnički pregled i registraciju vozila na lokaciji koju ste sami odabrali. 

IZRAČUNAJTE SAMI CENU REGISTRACIJE

Popunite tražena polja i kalkulator će Vam izbaciti kompletnu cenu registracije za vaše vozilo sa spiskom svih uplatnica potrebnih za registraciju vozila. Cena registracije vozila koja izadje je bez provizije i tehničkog pregleda koji za putnička vozila i teretna do 3.5t iznosi 3000 dinara. Za proviziju dodajte od prilike 1% na ukupnu cenu registracije i to bi bila zvanična cena registracije vašeg vozila. 

 

 UKOLIKO ZAKAŽETE REGISTRACIJU PREKO NAŠEG SAJTA OSTVARUJETE POPUST! POPUNI FORMU I SAZNAJ KOLIKI!

PRIJAVI SE NA MAIL LISTU! 

Ukoliko se prijavite na našu mail listu možete očekivati novosti iz sveta automobilizma i registracije vozila, kao i specijalne ponude popuste i slično!