VOZI POMOC NA PUTU

Vozzi pomoć na putu

Uvek bezbrižni sa nama

Postojimo da bismo učinili da se na putu osećate sigurno kada dođe do nezgode ili kvara jer VOZZi je Vaša poMOĆ NA PUTU. Mi smo motivisani da brigom o Vama menjamo način na koji doživljavate stresne situacije na putu i tu smo da ih prevaziđemo zajedno. Naša misija je da Vam budemo od pomoći u bilo koje doba dana i na bilo kom mestu da se nalazite. Vršimo stalno usavršavanje naših kadrova i naše znanje ulažemo na širenje partnerske mreže. Postavljamo standarde u razvoju naprednih sistema za što bezbedniju vožnju.

Šta je VOZZi?

VOZZi je mobilna platforma posvećena rešavanju problema u nalaženju, korišćenju i plaćanju usluge pomoći na putu. Predstavlja digitalno rešenje za umrežavanje vlasnika automobila i servisera koje omogućava najbržu, najkvalitetniju i transparentnu pomoć na putu u svako doba i bilo gde.

Kada se dogodi kvar/nezgoda sa automobilom, dovoljan je jedan klik za odabir usluge, nakon čega sistem korisnika povezuje sa najbližim serviserom i prikazuje fiksnu cenu usluge, uz mogućnost plaćanja karticom ili gotovinom. Cenovnik usluga partnera u VOZZi mreži je jedinstven za teritoriju cele Srbije.

Nakon što prihvati uslugu, korisnik na ekranu svog telefona vidi predviđeno vreme dolaska pomoći, kao i realno kretanje servisera na mapi do svoje lokacije i ima mogućnost da stupi u kontakt sa njim. Utrošak vremena i novca je minimalan, a usluga je proverena i transparentna – u tome je inovativnost ovog sistema. U isto vreme korisniku se umanjuje stres i neizvesnost što je i bio jedan od ciljeva digitalizacije sistema pomoći na putu.

Mreža servisera, od šlep-službi, mehaničara i vulkanizera, koji ulaze u VOZZi bazu obuhvata licencirane servisere, sa dugogodišnjim iskustvom, koji su provereni po pitanju kvaliteta pružene usluge, jer VOZZi postavlja stroge standarde za saradnju.

Iz mobilne aplikacije možete kupiti paket pomoći na putu koji važi 12 meseci, za Srbiju ili Evropu. Time štedite višestruko u odnosu na pozive za pomoć na putu bez paketa.

Aplikacija je već prisutna na tržištu više od dve godine i broj korisnika je u stalnom porastu.

Paketi za Srbiju

VOZZI 40

Cena 699 RSD

VOZZI RS

Cena 2.499 RSD

Paketi za Evropu

Paket EU1

Cena 3.699 RSD

Paket EU2

Cena 4.999 RSD

Poručite Vaš paket na 0655052043

Scroll to Top